Welkom bij Curadora

Ik ben Dorothée Brouwers en vanaf 2020 ben ik werkzaam als professioneel zorgmasseur*. Ook ben ik regioverantwoordelijke bij het Netwerk Zelfstandige Zorgmasseurs voor de provincie Limburg.

“Ik draag jouw zorg op handen.”

Wat is zorgmassage?

Een zorgmassage is een zachte massagetherapie die het lichaam een diepgaande ontspanning biedt en het lichaam volledig tot rust brengt. Ook kan een zorgmassage pijn en zorgen verzachten. Daarom is deze massagetherapie geschikt voor iedereen, ook voor mensen met een ernstige aandoening.

Zorgmassages zorgen voor meer levenskwaliteit. Zachte massages bieden meerdere gezondheidsvoordelen. Klachten zoals pijn, angst, vermoeidheid, depressie en misselijkheid kunnen verminderen.

Voor wie is zorgmassage geschikt?

Zowel voor kankerpatiënten als mensen met andere gezondheidsproblemen (denk aan fibromyalgie, CVS, reuma, artrose, MS, Parkinson, depressie, autisme, adhd…) alsook voor gezonde mensen zijn zorgmassages doeltreffend. Ze bieden een volledige ontspanning en worden volledig op maat van de klant samengesteld.

Als klant kiest u zelf welke lichaamsdelen u wilt laten masseren. Sommige mensen verkiezen enkel een hand- of een hoofdmassage. Anderen nemen liever plaats op de massagetafel en willen genieten van een rugmassage of een massage van de benen. Het lichaam wordt bedekt met zachte handdoeken en er wordt gemasseerd met een natuurlijke olie zodat de masseur heel zacht kan werken.

Welzijn staat voorop

Zorgmassages geven de gelegenheid om het ziektegevoel en de pijn even opzij te zetten. Verder kan een zorgmassage zorgen voor:

  • stressvermindering
  • een betere nachtrust
  • angstvermindering
  • jezelf beter in je vel voelen
  • minder vermoeidheid en rusteloosheid
  • diepe ontspanning voor lichaam en geest.

*Als erkende zorgmasseur heb ik succesvol een certificaat tot professioneel zorgmasseur behaald bij vzw Zorgmassage. Hiervoor heb ik een opleiding genoten in het Centrum voor Volwassenen Onderwijs, Encora, te Berchem.

Warme groeten,

Dorothée


Curadora/Mediavine bv – BE 0883.395.529 – tel.: +32 486 91 85 54 – Roosbeekstraat 29, 3800 Zepperen